SALVATORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2632 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Salvatore. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 22:28 Kaaspizza: proefde geen kaas maar saus. Roquefort kaars smaakte flauw. Dat kan niet bij deze kaas. Ook salami pizza smaakte flauw. Beide pizza’s de helft weggegooid. Hoe krijg je smakeloos voor elkaar bij dit soort sprekende ingrediënten?
22 nov 2022 om 20:33 Lekker
22 nov 2022 om 19:01 Snelle service en Heerlijke pizza ! ik blijf telkens weer bestellen
21 nov 2022 om 21:39 Top!!
20 nov 2022 om 22:12 Pizza is normaal veel beter, dit keer koud, taai en bodem vastgeplakt aan de doos. Tevens minder beleg dan ik gewend ben. Tegenvaller!!
19 nov 2022 om 23:29 Best place in the Leidseplein neighborhood, always top food and delivery!
19 nov 2022 om 0:02 Zoals altijd: snel en overheerlijk
13 nov 2022 om 20:23 Prima zoals altijd
10 nov 2022 om 22:32 Heerlijk!!!!
7 nov 2022 om 21:27 Bij de Pasta Pesto was er alleen pesto doorheen geroerd. Nagenoeg geen ingrediënten en dat voor toch een behoorlijk bedrag.
5 nov 2022 om 8:13 De beste pizza’s!!!
2 nov 2022 om 2:57 I order this on a regular basis. This time unfortunately it was not a nice experience, Something was off, it tasted weird and I woke up to a burning stomach. Please keep an eye on the expiration date of your ingredients! Thank you